Rafting Bovec je bila zelo zabavna izkušnja

Že kar nekaj časa smo imeli sedaj s prijatelji navado, da smo se na začetku vsakega poletja odpravili na kakšno novo aktivnost, katere še nismo preizkusili. Tako pa smo s tem dosegli, da bi lahko preizkusili čim več aktivnosti, dokler smo mladi, ter nam to telo dopušča. No sedaj pa smo se spet dobili, saj se je bližalo poletje, ter smo začeli tako malo razmišljati, kam bi se tokrat odpravili.

Rafting Bovec je bila zelo zabavna izkušnja

En izmed prijateljev pa je nato predlagal Bovec. V Bovcu pa smo že vsi bili, ter nam je bil vedno zelo všeč, saj se ta kraj nahaja v samih slovenskih Alpah, kar pa je pomenilo, da smo tam lahko hodili na razne pohode po naravi ter uživali v čudovitih razgledih, saj je tamkajšnja narava res čudovita. No aktivnosti pa je tam za početi res ogromno, kar pa je pomenilo da bomo lahko našli zagotovo mnogo stvari za početi, kjer pa nas je za začetek najbolj zanimal rafting Bovec.

Rafting Bovec pa bi se izvajal na sami Soči, kar pa nas je že tako navdušilo. Poleg tega pa smo imeli že vsi izmed nas izkušnje z veslanjem, tako da nam rafting Bovec ne bi smel predstavljati prevelikih težav, ter bi se lahko res odpravili na to.

Nato pa smo si tudi najprej rezervirali prenočišče v Bovcu za kakšen teden dni, ter tudi termin za rafting Bovec. Nato pa bi lahko tekom tedna, ki bi ga preživeli v Bovcu, tudi videli, če bi želeli početi še kaj takega, ter bi si lahko nato naknadno še kaj rezervirali. Tako pa smo nato tudi že res komaj čakali da se spet odpravimo v Bovec, saj nam je ta kraj že tako bil od nekdaj zelo lep, ter se je tam dalo marsikaj delati, kjer pa smo sedaj tudi še najbolj komaj čakali, da preizkusimo rafting Bovec.