Poslovni najem vozil je nekaj res priročnega

Poslovni najem vozil je nekaj res priročnega

Nekaj časa nazaj sem imela jaz v službi res neko hektično obdobje, ko je bilo res zelo veliko dela. Problem je bil v tem, da sem se morala tudi veliko voziti naokoli. Imela sem veliko sestankov in res sem bila zelo malo v svoji pisarni. To je bil seveda problem, ker sem kurila zelo veliko bencina in nisem imela ravno dober avto. Moj avto je bil star in nisem bila ravno prepričana, da bo še dolgo zdržal pod takimi pogoji.

Stopila sem do šefa in sem mu obrazložila situacijo. rekla sem mu, da z veseljem opravljam to delo, nimam nobenega odpora hoditi na razne sestanke in podobno, problem je le moj avto. Vprašala sem ga, če se da nekako nekaj zmeniti. Novega avta seveda še noče, saj sem vedela da je ta hektična situacija le krajše obdobje in potem se lepo vrnem v svojo pisarno.

Šef je rekel, da bo premislil in videl kaj je najboljše narediti. Šef se je spomnil na poslovni najem vozil. Jaz sem za to prvič slišala a se mi je zadeva zdela zanimiva. Tako bom imela boljši in varnejši avto za to hektično obdobje. Res sem tudi jaz malo pobrskala po spletu in našla poslovni najem vozil in res mi je bilo vse zelo zanimivo. Moj šef je rekel, da gremo v to varianto in da preizkusimo, če nam bo cenovno to vse ugodno.

Dobila sem avto in ponosno sem se vozila po sestankih. Še staršem sem doma povedala za poslovni najem vozil in niso morali verjeti. Rekli so, da je to res ena izmed varnih odločitev, ki smo jih sprejeli. Avto sem morala seveda zelo čuvati in paziti, da ga ne poškodujem, drugače seveda plačamo tudi popravilo, kar pa ne bi bilo ravno zabavno. Res sem avto vozila zelo previdno in ga varno pripeljala nazaj tam kjer smo ga najeli.