Toplo vreme in zabavni trampolini za otroke

Počasi prihaja čas, ko bodo trampolini zopet zelo aktualni, in bomo morali našega ponovno postaviti. Ne bo sicer iz danes na jutri treba tega urediti, bo pa zagotovo to treba narediti najkasneje čez tri mesece, ko bo vreme res že zelo toplo.

Toplo vreme in zabavni trampolini za otroke

Prav veselim se že tega, da bo toplejše vreme in bom lahko več uživala na soncu. Predvsem pa, da bo naš vrt bolj živahen. Vedno, ko je dovolj toplo, se prestavim ven z vsem, kar imam. Tudi delo mnogo raje opravljam zunaj kakor pa notri. Potem ko je poletje, je zgodba precej drugačna in sem raje notri na klimi, ker so vseeno dnevi preveč vroči. Ampak za otroke to nikoli ni problem, saj so trampolini vedno nekaj, kar uporabijo, pa tudi, če je ne vem, koliko prevroče. Vseeno so bolj trpežni kakor pa jaz na vročino. Ozimom iskreno se mi niti ne da da bi se mučila na vročini, če mi ni do tega. Vsekakor trampolini zame niso nekaj neizmerno zabavnega, da bi morala biti zunaj. Če bi mi že bili, bi šla raje v park, kjer so trampolini in bi tam uživala v njih. To sem tudi nekajkrat naredila, ker priznam, da mi je tam zelo dobro, ker je res velik park. Ampak za otroke je dovolj tudi to, da je ena od možnosti, ki jo imajo trampolini tudi doma. Vseeno lahko uporabijo tudi tega manjšega.

Vsako leto, ko se ohladi, ga pospravimo, saj bi v nasprotnem primeru sameval zunaj. Prvo leto smo ga pustili zunaj, ker smo mislili, da bodo otroci vseeno več v njem, pa so ugotovili. Da ni tako zabavno tega uporabljati, ko imajo veliko oblačil na sebi. Nekaj časa so vztrajali, potem so pa obupali. Sedaj so trampolini zanimiv samo, ko je toplejše vreme.