Ponovno je tečaj masaže Koper odprt za prijave

Ponovno imam možnost, a grem na tečaj masaže Koper, ker imajo tečaj za novo masažo. Mislila sem, da sedaj nekaj časa ne bodo imeli tečajev, ker jih je bilo zelo veliko do pred kratkim. Potem so imeli pa nekaj časa pavzo, sedaj pa vidim, da so ponovno na voljo. Ko je bil razpisan zadnji tečaj masaže Koper, je delovalo kakor, da nekaj časa ne bodo imeli tečajev in niti nisem spraševala, ker se mi ni zdelo smiselno. Sem pa razmišljala, kako mi je bilo žal, da nisem imela lasa, da bi šla vsaj na en tečaj. 

Ponovno je tečaj masaže Koper odprt za prijave

Sedaj imam končno malce več časa in sem že razmišljala o tem, kako bi lahko ta čas izkoristila. Čisto slučajno sem šla pogledat, ali imajo kakšen tečaj masaže Koper, vseeno razpisan in takoj sem opazila, da jih imajo res ogromno. Takoj sem se prijavila na tistega, ki je bil prvi na vrsti, da ne bom predolgo odlašala. Trenutno vse kaše, da biom imela dva meseca bolj mirjen tempo, ampak nikoli ne vem, kdaj me bo kakšna stvar presenetila. In ker si res želim tečaj masaže Koper, se moram kar podvizati. 

Odločitev je padla zelo hitro, saj se je tečaj masaže Koper, začel že čez dva tedna, in če bi predolgo odlašala, bi se lahko termini zapolnili ali pa bi zopet kaj prišlo vmes. Ampak ker sem vseeno pohitela, je sedaj vse urejeno, da bom tudi jaz lahko začela kmalu s tečajem in ne bom dovolila, da bi karkoli prišlo vmes. 

Že nekaj časa sanjam o tem, da bi postala maserka, vem, da en tečaj ne bo dovolj, bo pa dovolj, da bom to začela. Ne vem sicer, kako bom dobila zaposlitev, ker je zelo veliko maserjev in je konkurenca zelo velika. Zna se zgodi, da bom morala na začetku delati sama, ampak če ne drugega bom morda v nekem določenem času vseeno napredovala dovolj in bom šla še na kakšen tečaj masaže Koper, potem bom pa lahko kje zaposlena kot maserka.