Plovilo Prince bo počakalo na mojega vnuka

Najbolj ponosen sem, da sem lahko dedek mojemu vnuku, ker uživam v njegovi družbi, on pa uživa z menoj, ko ga vzamem na Svoje plovilo Prince in tako se greva pogosto vozit po morju. Sam sem ta posebni občutek imel že takoj, ko sem ga videl, ne vem, tako zelo rad sem ga imel in to vnuk verjetno čuti, midva sva neprestano skupaj in lahko se zahvalim moji hčerki ,da to tudi pusti. 

Res, da sem mogoče zanimiv zanj, ker imam plovilo Princ, vendar on pride k meni tudi na dom in tam sva skupaj tudi cele popoldneve in delava različne stvari, res pa je da imava isto strast in to je plovilo Prince, moj sin ga obožuje, vedno ko ga vzamem z seboj tako uživa, vse se je že naučil, čeprav je star 10 let, pa bi komor plovilo Prince tudi vozil. Lahko rečem, da ve vse kakor vem jaz, včasih me še na kašno stvar spomni, ko jaz pozabim.

Ko sem tako premišljeval o sovjem premoženju sem se že odločil, da bo plovilo Prince in moja hiša od njega, vse bom dal njemu, ker vem kako težko je to zaslužiti in ker vem ,da je dober fant in bo to spoštoval. Enkrat ko sva bila skupaj na plovbi in mi je rekel, da mu je Prince res lep in da bi takega tudi on imel, ko bo velik in se bova lahko vozila eden za drugim, so se moje oči orosile, kajti vedel sem, da mene takrat več ne bo. Takrat pa sem mu tudi povedal, da mu bom podaril Prince in tudi hišo v kateri živim. Verjetno ni dojel, kaj točno mu govorim, bil je vesel, da bo Prince končno njegov, za hišo pa se ni kaj dosti brigal, ker sem tam živel jaz in to si je tudi naprej želel. Ni znal točno povezati, kaj to pomeni, meni pa je bilo glavno da to ve.