Najem pos terminala se nam je definitivno izplačal

Pred kratkim, smo naleteli na ponudbo, kjer bi lahko sodelovali o prodaji svojih izdelkov. To pa nas je zelo razveselilo, saj smo začetna firma, ter nam je to sodelovanje na sejmu, na katerega smo bili povabljeni, dala prav odlično priložnost, da bi lahko naredili reklamo za naše podjetje in pa tudi prodali nekaj naših izdelkov.

Ker pa smo vedeli, da danes veliko ljudi, oziroma skoraj že večina ljudi plačuje s plačilnimi karticami, je bil naš prvi korak najem pos terminala. Nismo pa vedeli, da je najem pos terminala tako kompliciran postopek, pri katerem je potrebno opraviti kar nekaj faktorjev. 

Najprej pa smo preverili različne ponudnike, ki imajo na voljo najem pos terminala, tako da bi videli različne ponudbe, ter bi se odločilo za nam najbolj primerno.

Ko pa smo našli ustreznega ponudnika, pa smo morali izpolniti nekaj papirjev. za najem pos terminala, je bilo potrebno izpolniti prijavo, kjer pa smo pregledali še vse stroške transakcij in podobno, ki jih bomo imeli z uporabo pos terminala. Temu pa je sledila sama namestitev pos terminala, ter ustrezno programiranje, saj se uporaba pos terminala za različne podaje, razlikuje. Tako pa je na srečo imel en naš prijatelj že izkušnje s tem, ter nam je lahko na tej točki pomagal.

Po podpisu pogodbe, za najem pos terminala, pa smo s tem delom zaključili. Tako pa smo se lahko odpravili na sejem, kjer smo lahko začeli oglaševati, oziroma promovirati našo firmo. Prav tako pa smo hitro videli, kako se nam je izplačal najem pos terminala, saj so skoraj da vse stranke, ki so kaj kupile na naši stojnici, plačale z kartico. Tako pa se je videlo, da danes res že skoraj vsi plačujejo s karticami, saj je nošenje kartice veliko manj porabno, kot pa nošenje gotovine, katera nam lahko zavzame kar nekaj prostora v denarnici, sploh pa z drobižem, oziroma kovanci.

Najem pos terminala se nam je definitivno izplačal